Soha nem gondoltam volna, hogy az endometriózis ide fog eljuttatni…

Posted on Posted in érzelmek, gyógyulás az endometriózisból, lélek

A gyógyulás akkor következett be az életemben, amikor felismertem, hogy van egy hely a Szívemben, a Lényemben, ahol nyugalomra találok. A Lelkem vigaszt nyújtott, és amikor elkezdtem figyelni, hogy odabent, a Szívemben, Lelkemben mi zajlik, megváltozott minden.

Nyugalom járt át, és olyan erőre találtam, ami minden fájdalmat felül írt. Olyan erőre leltem, amit szavakkal nem tudok leírni.

Tudtam, éreztem, és hittem benne, hogy az Élet üzenni akar nekem valamit az endometriózissal. Már a fájdalmak mögé tudtam látni, és hittem, hogy ennek az egésznek egyszer vége lesz.

Azt nem tudtam hogyan, de hittem benne. És az erőt Önmagamból, az újonnan felfedezett Társamból merítettem.

Utólag visszanézve világlott meg előttem, hogy ez az Erő mindig is ott volt bennem, csak elfelejtettem. Nem vettem róla tudomást. Elhallgattattam a Szívem hangját, a Lelkem hívását.

És kellett egy esemény, az endometriózis, ami rákényszerített arra, hogy újra visszataláljak a Belső Egyensúlyhoz, a Belső Erőhöz, a Lélek végtelenségéhez, Önmagamhoz.

Ez az Erő mindannyiunkban ott van. Kivétel nélkül. Mi döntjük el, hogy mikor fedezzük fel; mikor mondunk igent az Életre, és mikor vagyunk készek arra, hogy felül múljuk saját szenvedéseinket, saját Magunkat.

Hiszek benne, hogy erre mindannyian képesek vagyunk. Csak egy kérdés van: MIKOR?

Szeretettel ölellek Benneteket, <3
Lux Boros Kata
A Gyógyulás az endometriózisból műtét, gyógyszeres hormonkezelés és gyermekvállalás nélkül című könyv írója

Leave a Reply