Egy dokumentumfilm a gyógyulás titkairól

Posted on Posted in ajánlott irodalom, erő, öngyógyítás, orvosok mondták, pozitív, tévhitek az egészségről, új kezdetek

Egyre több és több ember fordul önmaga felé.
Egyre több ember keresi a válaszokat.
De ahelyett, hogy továbbra is a külvilágra, kizárólag a fizikai síkra összpontosítanának, zsigerileg érzik, hogy az nem elég. És elkezdenek befelé elindulni.

Számos nagy gyógyító, bölcs áldotta meg a világunkat a mélységes spirituális tudásukkal.

Nagyon szeretem ezeket a bölcs embereket hallgatni, szívni azt a tudást, azt a szeretetet, szilárd erőt magamba szívni. A betegség valahogy a hit ezen formájába is tovább lendített; a spiritualitás felé.

Ahogy pedig ezeket a szenteket, bölcseket olvasom, hallgatom, talán mondhatom azt, hogy a magam kis szintjén egyre mélyebb szinteken értem meg, amit mondanak.

Például sokáig nem értettem azt, hogy mit jelent az, hogy a gondolatainkkal teremtjük a saját valóságunkat. Vagy, hogy azzá válsz, amire a leggyakrabban gondolsz.

Nos, nem mondanám, hogy 100%-osan értem és fel tudom ezt fogni, de az biztos, hogy rengeteget mélyült a megértésem az elmúlt 10 évben. A betegség kezdete óta. Az endometriózis indított el. Azóta nincs megállás.

Amikor eldöntöttem, hogy meg akarok gyógyulni, és sziklaszilárdan ezt a célt tűztem ki magam elé, fogalmam sem volt, hogyan fogom megcsinálni. De a belső Hang megszólalt: “Meg tudod csinálni, drága. Meg tudod csinálni.”

Elkezdtem hinni magamban.
Nem érdekeltek azok, akik nem hittek. Nem hallgattam meg őket, mert hátráltatott. Ezt éreztem, hogy visszahúz. Csak a jóra voltam kíváncsi. Szinte ösztönszerűen, mert valójában egyáltalán nem tudatos folyamat volt ez, amit végigcsináltam. Ösztönösen követtem a szívem hangját.

És eztán, hogy eldöntöttem, megérdemlem, hogy egészséges életet éljek, elkezdtek nyílni a kapuk. A kapuk azonban csak akkor és úgy nyílnak meg, amikor készen állunk rá. Nem tudunk mindent egyszerre befogadni. Szépen lépésenként kell haladni. A Jóisten tudja ezt nagyon jól.

És ahogy haladtam, jöttek új emberek, új módszerek, új barátok. És mentek az életemből emberek, élethelyzetek, vagy az a város, az az ország, ahol életem első 28 évét töltöttem: Budapest, Magyarország. Sokszor iszonyatosan nehéz volt, ebben a 8 évben annyit sírtam, hogy el sem tudom Neked mondani. A házasságom többször ment majdnem szét, mert annyira kész voltam. Annyira depressziós voltam, hosszú hónapokon át, hogy valójában nem is értem, hogy hogy élte túl a kapcsolatom. De valahogy mindig jött egy új infó, egy kedves, támogató szó, egy erőt adó üzenet, és egyre erősödött a belső Hang, hogy van gyógyulás. Létezik. Csak meg kell találnom magamban.

Már gyógyult voltam, amikor szembejött velem a Facebook-on egy hirdetés, a címe: The Heal Documentary. (A gyógyulás dokumentumfilm.)

Persze azonnal katt – és beszippantott. A filmet azonnal meg is vettem, és végignéztem. Csak ámultam és bámultam. Ha ez a film egy pár évvel előbb születik meg…akkor lehet, én se szenvedtem volna ennyit, amennyit.

Ez a film egy csoda. Egy csodálatos dokumentumfilm a testünk erejéről. Az elme erejéről. Arról, hogy a gyógyulás létezik. Szakemberek, orvosok, sejtbiológusok, kutatók osztják meg évtizedes kutatásaik, praktizálásuk eredményeit, hitvilágukat, és súlyos betegségekből felépült emberek számolnak be a betegségük kezdetéről, alakulásáról, majd a gyógyulásukról.

Ezt a filmet minden olyan embernek ajánlom, aki AKÁRMILYEN betegséggel küzd.

Nagyon tetszett a film, mert brutális módon magamra ismertem. A saját gyógyulási utamra. A lényeg minden esetben ugyanaz, a megbetegedéshez vezető tényezők, és az abból kivezető út, ugyanaz az alapja. Erről pedig a film részletesen beszámol. Persze minden felszínen zajló betegségnek vannak specifikus kezelési módszerei, mondjuk étkezésben vannak nyilván eltérések, de az alap forgatókönyv mindenhol ugyanaz. Ez a film kötelező kellene hogy legyen. De persze nem várunk arra, hogy ezeket az infókat a nyugati orvoslás is végre valahára elismerje, felismerje, alkalmazza, a kutatást magunknak kell elvégezni.

A film angolul van, különféle feliratokkal, magyar sajnos nincs egyelőre hozzá. Ha esetleg nem tudtok angolul, vagy a feliratok valamelyikén, keressetek ismerőst, aki tud Nektek segíteni, és nézzétek meg. Hatalmas löketet fog adni. És ezt az erőt, ezt a hitet kell magunkban folyamatosan, tudatosan építgetni. Ez a jéghegy alsó része, amit senki nem lát, csak mi magunk tudjuk.

A film honlapja: http://www.healdocumentary.com/

Hatalmas ölelés,

Szeretettel,
Kata

 

Leave a Reply